Kurser på gång

Vi på Moodeko älskar att lära ut det vi kan och brinner för digitalisering. Kolla in vilka kurser du kan anmäla dig till just nu!

1. Tips & Trix Fortnox

Vill du bli en klippa på att jobba digitalt och mer effektivt i Fortnox?
Då är denna 4-timmarskurs något för dig!

Vi älskar att arbeta i marknadens modernaste redovisningsprogram och efter flertalet år med Fortnox som vår bästa vän kan vi lova att vi är grymma på det! Vad sägs om att lära mer om automatisk bankintegration, digitala leverantörsfakturor, digital bankavstämning, avtalsfakturering och kvittoredovisning i Fortnox’s app m.m?

Kursen passar både dig som är helt nybörjare i programmet och dig som använder Fortnox redan men vill spetsa dina kunskaper ytterligare.

Kurstillfällen

10 maj
31 maj

Information

2. Månadsavstämning - Att tänka på

När alla kvitton och fakturor för månaden äntligen är bokförda, kanske det känns övermäktigt att ta sig an en månadsavstämning. Vi vet hur man gör detta på bästa sätt. Vill du också veta? Under en 4-timmarskurs får du nu möjligheten att tillsammans med oss lära dig grunderna i hur en månadsavstämning görs!

Varför ska man då ”stämma av” kan man undra? För många företagare kommer årsresultatet som en överraskning och det beror ofta på att det under året inte gjorts löpande avstämningar och kontroller av balans- och resultaträkning. Har du löpande koll på företagets ekonomi leder det till att du kan ta bättre beslut för din verksamhet eller på ett mer tillförlitligt sätt rapportera varje månad.

Kursen passar dig som arbetar med löpande redovisning och vill utveckla dina kunskaper inom avstämning och rapportering av siffrorna.

Kurstillfällen

27 september
25 oktober

Information

3. Fortnox Lön - Tidredovisning

Vet du att det finns möjligheter att samla allt som rör personal och lön i Fortnox? Allt från tidrapportering och lön till fakturering och uppföljning. Vi visar gärna hur det går till! Under en seneftermiddag går vi tillsammans igenom hur ni kan sköta hela flödet från ax till limpa på ett digitalt och smidigt sätt.

Drömscenariot vore väl om den anställda digitalt kunde rapportera sina arbetade timmar och att det sedan med ett knapptryck enkelt kan omvandlas till en faktura, en lön eller en projektuppföljning. Det är faktiskt möjligt med Fortnox!

Vi på Moodeko är dessutom experter på klurigheter som semesterskuldsberäkningar, komptidssaldon och föräldraledighet som är en del av löneadministrationen.

Kursen passar för dig som hanterar/vill hantera löner och vill digitalisera och förenkla flödet samt integrera ekonomidelen i Fortnox.

Kurstillfällen

8 november
6 december

Information

Anmälan

Kursavgift:
1 kurs: 2495 kr
2 kurser: 4495 kr
3 kurser: 5995 kr

Är ni redan kund hos oss får ni 25% rabatt. Anmälan bekräftas i regel omgående via mail.

Kursavgiften faktureras i samband med bekräftelse av kursanmälan. Fakturan ska betalas inom 10 dagar.

Vid avbokning 5 kalenderdagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning 5-0 kalenderdagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Vid avbokning skall denna alltid bekräftas skriftligen av Moodeko Consulting AB.

Om någon kurs inte skulle samla tillräckligt många deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Detsamma gäller vid sjukdom hos kursledare med kort varsel, där ersättare inte hinner tillsättas. Ev erlagd kursavgift återbetalas i båda fallen.

Genom din anmälan samtycker du till att mitt personnamn och eventuellt företagsnamn presenteras på deltagar- och närvarolistor och på detta sätt görs tillgängliga för kursledaren.

Vanliga frågor

Vi kommer givetvis ta en paus för att äta en matbit. Moodeko bjuder!

Det kan du självklart göra men det kommer även finnas papper och fantastiska Moodekopennor hos oss.

Det tycker vi du kan välja själv, inget krav från vår sida men det kan vara bra om du exempelvis vill utföra momenten själv medan vi visar.

Stanna hemma! Mejla oss på info@moodeko.se så hjälper vi dig att lösa detta. Kanske vill du istället gå en av våra andra utbildningar?

Vår adress är Vattugatan 3 (CTH-huset).

Det finns tyvärr begränsat med parkeringsplatser på vår innegård så vi rekommenderar att du parkerar i parkeringsgaraget ”Metropol”. Adressen hit är Sahlstedtsgatan 7.

Skulle du råka gå vilse är du välkommen att ringa oss så möter vi upp dig eller försöker guida dig efter bästa förmåga:
Tina på 076-607 02 81
Maja på 072-899 33 01