SÖKES! Erfaren rådgivande ekonom med den rätta känslan

Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga konsultbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare.
Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna. Rätt känsla är ledordet, och nu behöver vårt team förstärkas med ytterligare en lagspelare med hjärtat på rätt ställe.

Vi är nu på jakt efter en rådgivande ekonom som brinner för företagande. Kanske har du tidigare arbetat som CFO, redovisningskonsult, revisor eller controller? Av tidigare erfarenheter känner du dig trygg i att ha det övergripande ansvaret för ett företags ekonomifunktion.

I denna tjänst ligger utmaningen i att hitta nyckeln till framgång för våra kunder, främst genom affärsutveckling och rätt ekonomisk rapportering. Givetvis med stöd av Moodeko’s kompetenta team.

Ditt arbetssätt genomsyras av ett starkt resultatfokus på en hög energinivå. Du arbetar flexibelt, men metodiskt och har sinne för teknik och analys. Utöver bokslutsarbete är det ett plus om du har erfarenheter av klurigheter som koncernredovisning, privata inkomstdeklarationer samt upprättande av budgeter och prognoser. Extra glada blir vi om du dessutom är van att arbeta i en digital miljö.

Självklart värdesätter vi din erfarenhet men de allra viktigaste för oss är ändå att du är rätt person för team Moodeko.

Trivs du med att arbeta i en kundorienterad miljö och att vara företagarens hjälpande hand? Är du en modig lagspelare som vågar bryta ny mark? Älskar du nya utmaningar och att ingen dag är den andra lik? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan till oss redan idag.

Om du hänger med i vårt gäng får du:
• Arbeta med fantastiska kollegor och kunder både i team och självständigt
• Stor frihet
• Eget kundansvar
• En spännande och utmanande men framförallt rolig vardag

Skicka in din ansökan via formuläret senast den 20 juni 2021. Kontakta Jenny Isaksson på telefon 070-748 64 54 eller per mail jenny@moodeko.se om du vill veta mer om tjänsten.