Spontanansökan

Ledig tjänst på Moodeko!

Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga konsultbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare.

Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna. Rätt känsla är ledordet och lagspelare med hjärtat på rätt ställe.

Trivs du med att arbeta i en kundorienterad miljö och vara företagarens hjälpande hand? Är du en modig lagspelare som vågar bryta ny mark? Älskar du nya utmaningar och att ingen dag är den andra lik?

Skicka in din spontanansökan via formuläret så kontaktar vi dig om en ledig tjänst finns tillgänglig.

Vi håller tummarna för att vi hittar dig som är intresserad av företagande och älskar variationen i att göra allt från löpande redovisning till bokslut och deklarationer. Extra glada blir vi om du är van att arbeta i en digital miljö.

För oss ligger inte det viktiga i hur bred erfarenhet du har utan det vi lägger störst vikt vid är att du är rätt person för team Moodeko. Vi är öppna för att anställa både en nyutexaminerad i början av sin karriär eller en person som idag arbetar med ekonomi men är sugen på nya utmaningar. Vi är även öppna för att initialt anställa på deltid om det skulle vara så att du är i slutet av dina studier eller delvis föräldraledig.

Om du hänger med i vårt gäng får du:
• Arbeta med fantastiska kollegor och kunder både i team och självständigt.
• Utveckling i en digital miljö
• Skaffa dig massvis med kunskap inom ekonomiarbete
• En spännande och utmanande men framförallt rolig vardag