SÖKES! En modern ekonom med den rätta känslan

Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga konsultbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare.
Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna. Rätt känsla är ledordet, och nu behöver vårt team förstärkas med ytterligare en lagspelare med hjärtat på rätt ställe…

Är du en ekonom i början av din karriär som är nyfiken på att utveckla dina kunskaper inom redovisning, i allt från att kontera fakturor till att göra kluriga månadsbokslut? Kanske är du alldeles nyexaminerad eller inne på sluttampen av dina studier? Eller så arbetar du idag som ekonomiassistent men känner att du kört fast?

För oss ligger inte det viktiga i hur bred erfarenhet du har utan det vi lägger störst vikt vid är att du är rätt person för team Moodeko. Vi är även öppna för att initialt anställa på deltid om det skulle vara så att du är i slutet av dina studier eller delvis föräldraledig.

Trivs du med att arbeta i en kundorienterad miljö och vara företagarens hjälpande hand? Är du en modig lagspelare som vågar bryta ny mark? Älskar du nya utmaningar och att ingen dag är den andra lik? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan till oss redan idag.

Om du hänger med i vårt gäng får du:
• Arbeta med fantastiska kollegor och kunder både i team och självständigt
• Utveckling i en digital miljö
• Skaffa dig massvis med kunskap inom ekonomiarbete
• En spännande och utmanande men framförallt rolig vardag

Skicka in din ansökan senast 10 januari 2021 via formuläret. Kontakta Jenny Isaksson på telefon 070-748 64 54 om du vill veta mer om tjänsten.