SÖKES! REDOVISNINGSKONSULT MED DEN RÄTTA KÄNSLAN

Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga konsultbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare.

Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna.

Rätt känsla är ledordet, och nu behöver vårt team förstärkas med ytterligare en lagspelare med hjärtat på rätt ställe.

Vi är på jakt efter dig som är erfaren redovisningskonsult. Du är helt självgående i boksluts- och deklarationsarbete samt älskar att jobba digitalt. Det är ett plus om du har erfarenhet av klurigheter som koncernredovisning, privata inkomstdeklarationer samt upprättande av budgetar och prognoser. Om du dessutom gillar att hjälpa våra juniora kollegor och har vana av att ha eget kundansvar så är du helt rätt för oss!

Vi jublar om du har samma förkärlek till Fortnox som vi har och du får en stjärna i kanten om du arbetat i Capego.

För oss på Moodeko är det absolut självklart att vara den bästa arbetsgivaren i branschen och hänger du med i vårt gäng får du bland annat:

  • Balans i livet – 35 timmars arbetsvecka, 30 dagars semester samt flexibla arbetstider med möjlighet att delvis arbeta hemifrån
  • Arbeta på en av de mest digitala ekonomibyråerna i Sverige
  • Frihet att forma din personliga utveckling, bland annat tack vare erfarna kompetenta ledare och kollegor men framförallt tack vare spännande kunder, små som stora
  • En extra familj, gänget på Moodeko, då vi har roligt tillsammans oavsett om vi köttar bokslut, gör armhävningar på veckans träningspass eller har musikquiz på AW’n

Vi tänker oss att anställningen är på heltid, men är just du rätt person för oss, är vi även öppna för att initialt anställa på deltid.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan senast den 31 mars 2023 via formuläret, men varför vänta? Vi gör urval löpande!

Kontakta Jenny Isaksson på telefon 070-748 64 54 om du vill veta mer om tjänsten.