Redovisning & lön

Får du tuppjuck när du tänker på bokföring? Blandar du ihop debet och kredit? Hade du en diff på checken den här månaden också? Hur var det med den där momsen och semesterlöneskulden som aldrig stämmer?

Sådana här saker går vi igång på. Vi vill påstå att vi är grymma på att hitta moderna och digitala lösningar för er redovisning. De kommer ge dig som företagare en skön och trygg känsla. Vi kan hjälpa dig med vad du än behöver inom redovisningsområdet.

Ett urval

Löpande bokföring
Månadsavstämningar
Löner
Moms och deklarationer
Privata deklarationer
Bokslut och årsredovisningar
Rapportering
Budget

Verksamhetsutveckling

Känns det som att företaget har mer att ge men att ni kan inte riktigt sätta fingret på vad som saknas? Finns det en vision och strategi för hur verksamheten ska bedrivas eller känns det som att medarbetarna drar åt olika håll? Är det helt enkelt lite svårt att sätta planer i verket?

Då är det vår verksamhetsutvecklare Jenny Isaksson, även kallad strukturministern, som ni behöver. Hon ser till att ni får saker att hända vilket garanterat kommer bidra till ordning och reda löning på fredá.

Ett urval

Organisationsutveckling
Processledning inom affärsplanearbete
Strategiskt målarbete och uppföljning
Stöd i styrelse- och ledningsgruppsarbete
Förändringsledning
Individuell coachning

Rådgivning

Förstår ni inte vart pengarna tar vägen? Är ert kontor helt begravt i papper och drunknar er personal i administrativa uppgifter? Drömmer du om att starta ett företag men du vet inte hur man gör? Eller funderar du på att sälja och är intresserad av ett värde på företaget?

Om det är något vi älskar så är det att hjälpa företagare. Vi brinner för effektivisering och digitala processer. Vi driver gärna förändringsprojekt och hjälper till att implementera lösningar som spar tid, resurser och pengar. Är du i startgroparna eller behöver en värdering av ditt företag så kan vi sådant också.

Ett urval

Ekonomistyrning
Digitalisering
Effektivisering
Företagsvärdering
Kompanjonsavtal
Intern kontroll

Uthyrning

Åh neeej ska er ekonomichef sluta och så har ni inte hittat någon ny än? Hittar ni ingen briljant ekonom som endast vill jobba 30 %? Är ni företaget som håller på att drunkna under högsäsong?

Då är vi lösningen! Vi kan ge ert företag en tillfällig andningspaus genom att täcka upp mellan rekryteringar eller under en föräldraledighet. Eller varför inte satsa på en långvarig lösning där vi kanske ses några gånger i månaden. Vi är också grymt bra och erfarna på att mosa bokslut och deklarationer i april, ni som arbetar på byrå ni vet…

Ett urval

Ekonomichef
Redovisningsansvarig
Redovisningskonsult
Redovisningsassistent
Lönekonsult
Projektledare

Utbildningar

Tycker du det är omöjligt att få ihop skattekontot i månadsavstämningen? Känner du att lite förenklingstips och trix i Fortnox ge mer tid till nära och kära? Eller har du en nyanställda ekonom som behöver stöttning i början?

Vi älskar att lära ut! Därför erbjuder vi utbildningar av olika slag inom ekonomi. Allt från systemfrågor till bokföringslagen. Whatever you want we fix.

Ett urval

Bokföring
Månadsavstämningar
Digital ekonomihantering
Fortnox
Det som efterfrågas…

Är det något annat du undrar över?

Eller är du intresserad av en offert?  Kontakta oss så hjälper vi dig.