VÅRA TJÄNSTER

 

Redovisning & rådgivning

Får du tuppjuck när du tänker på bokföring? Blandar du ihop debet och kredit? Hade du en diff på checken den här månaden också? Hur var det med den där momsen och utdelningsutrymmet i K10an?

Sådana här saker går vi igång på. Vi vill påstå att vi är grymma på att hitta moderna och digitala lösningar för er redovisning. De kommer ge dig som företagare en skön och trygg känsla. Vi kan hjälpa dig med vad du än behöver inom redovisningsområdet.
Ett urval:
Löpande bokföring
Månadsavstämningar
Löner
Moms och deklarationer
Bokslut och årsredovisningar
Privata deklarationer
Skattefrågor
Rapportering
Budget

Verksamhetsutveckling

Förstår ni inte vart pengarna tar vägen? Är ert kontor helt begravt i papper och drunknar er personal i administrativa uppgifter? Drömmer du om att starta ett företag men du vet inte hur man gör?

Om det är något vi älskar så är det att hjälpa företagare. Vi brinner för effektivisering och digitala processer. Vi driver gärna förändringsprojekt och hjälper till att implementera lösningar som spar tid, resurser och pengar. Är du i startgroparna så kan vi sådant också.
Ett urval:
Verksamhetsanalys
Processutveckling
Implementering
Prissättning
Digitalisering
Effektivisering
Nystartande

Uthyrning

Åh neeej ska er ekonomichef sluta och så har ni inte hittat någon ny än? Hittar ni ingen briljant ekonom som endast vill jobba 30 %? Är ni byrån som håller på att drunkna under högsäsong?

Då är vi lösningen! Vi kan ge ert företag en tillfällig andningspaus genom att täcka upp mellan rekryteringar. Eller varför inte satsa på en långvarig lösning där vi kanske ses några gånger i månaden. Vi är också grymt bra och erfarna på att mosa bokslut och deklarationer i april, ni som arbetar på byrå ni vet…
Ett urval:
Ekonomichef
Redovisningsansvarig
Redovisningskonsult
Projektledare

Utbildningar

Tycker du det är omöjligt att få ihop skattekontot i månadsavstämningen? Känner du att lite förenklingstips och trix i Fortnox ge mer tid till nära och kära?

Vi älskar att lära ut! Därför erbjuder vi utbildningar av olika slag inom ekonomi. Allt från systemfrågor till bokföringslagen. Whatever you want we fix.
Ett urval:
Bokföring
Månadsavstämningar
Digital ekonomihantering
Fortnox
Det som efterfrågas …